Digital forestillingsevne handler om at se muligheder i det digitale landskab. Vi præsenterer de store linjer i global digital transformation og åbner for det store udsyn, samtidigt med at vi holder et åbent øje på den lokale relevans.  Nøgleordene for vore awareness-seminarer er: Globalt interessant, lokalt relevant, skalerbart.

Vi har erfaringer med at præsentere de digitale horisonter for næsten alle typer af publikum: Fra SME bestyrelser til de største scener i verden, fra brancheforeninger til internationale C-suites og fra lokale erhvervsgrupper til internationale konferencer.

Det faglige niveau i danske virksomheder er ofte meget højt. Vi møder det hver dag. Og typisk ser vi virksomheder, der har været gode til at vedligeholde deres maskinpark, så fx produktionsudstyr er up to date.

Men det kan være svært samtidigt at holde sig a jour med udviklingen i sit eget fag og samtidigt følge med i mulighederne for ægte digital transformation. Vi tegner billedet af, hvad data egentligt betyder for verden i dag – og hvor vi er på vej hen.

Begynd samtalen

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale. Sammen kan vi accellerere din digitale transformation.

Her